S tabo.

Ob vseh priložnostih, veselih in tistih malo manj veselih.

Zaključene skupine

V Hiši Budja je na voljo popolnoma prenovljena večnamenska soba, ki lahko v postavitvi za zaključene skupine sprejme do 55 oseb. Glede na lokacijo med obema mariborskima pokopališčema (Dobrava, Pobrežje) smo specializirani za sedmine, pri nas pa organiziramo tudi pogostitve ob drugih, bolj veselih priložnostih, kot so rojstnodnevne zabave, obletnice, zaključne zabave, itd.

Več informacij: 040/860-816

Soba za zaključene skupine
Soba za zaključene skupine

Popolnoma prenovljena večnamenska soba, ki lahko v postavitvi za zaključene skupine sprejme do 55 oseb. Sobo je mogoče postaviti tudi kot predavalnico za do 30 oseb (odvisno od postavitve) z ločenim delom za pogostitev. V naši večnamenski sobi lahko pripravimo pogostitev ob različnih priložnostih (sedmine, rojstno-dnevne zabave, zaključki poslovnega leta,...). Posebej smo specializirani tudi za butični konferenčni turizem.  

Klet Budja
Klet Budja

Klet Budja je namenjena praznovanju manjših zaključenih skupin do 20 oseb. Zlasti je primerna za tematske zabave (rojstno-dnevne zabave, praznovanje ob rojstvu otroka, dekliščine, fantovščine,…), saj ima poseben “šarm”. Na voljo so različne tematske pogostitve (vinska tematika, pivska tematika,…).  

Darilni bon

Podari veselje in osreči najbližje

Podari darilni bon svoji družini ali prijateljem in jim pričaraj nepozabno izkušnjo nastanitve in kulinarike v Hiši Budja.

Kupi darilni bon

Novičke

Evropski sklad za regionalni razvoj